Sagt om mig

"Utan att veta vad en skrivcoach kan hjälpa med och med en övertygelse om att jag är ganska omöjlig att hjälpa, anlitade jag Tina för att hjälpa mig. Tina lyckades med det som i princip ingen har klarat av, hon hjälpte mig att strukturera min tid på ett kreativt och spännande sätt.

Hon kunde ganska snabbt identifiera vad jag behövde, men var tålmodig nog att vänta in mig, tills jag var redo att göra vissa steg.

Nu är mitt skrivande lustfyllt, kreativt och utvecklande igen - de regelbundna träffarna hjälper mig att hålla mig fokuserad och att inte känna mig så ensam i detta projekt."

Graciela Rovner
Med.dr.

"Vilket lektörsutlåtande du har skickat till oss, vi är andlösa. Det känns som om du har gått bärsärk genom texten -med silkesvantar på -och vi älskar det!"

Jennie och Ulrika