Övriga tjänster

Nedan listar jag övriga tjänster som jag skräddarsyr till varje kund. För prisförslag – be om offert.

Manusutveckling

När du fått ett lektörsutlåtande på din text med förslag till förbättringar är det dags för nästa fas. Att stryka, ändra och jobba om texten. Den här fasen kan kännas tung och då kan det vara skönt att ha en manusutvecklare som stöttar och hjälper dig i processen.

Att jobba med manusutveckling innebär att du regelbundet skickar ett antal sidor till mig som jag ger återkoppling på. Eftersom jag redan läst manuset är jag insatt i historien och det är inga problem för mig att endast få vissa delar/scener skickat till mig och göra en bedömning utifrån det.

Hur upplägget ska se hur i detalj arbetar jag fram individuellt beroende på kund.

Synposis / struktur

Innan man börjar skriva på sitt manus, kan det vara bra att sätta upp en struktur och skriva en synopsis. För en del författare passar det inte alls, men för de allra flesta underlättar det enormt.

Har du svårt för struktur och behöver hjälp av någon utifrån som ställer frågor och ger förslag? Jag hjälper dig gärna.

Efter att vi satt ihop en struktur för ditt manus kommer du få en tydlig överblick och veta vart du är på väg.

Jag utmanar dina tankar och får dig att våga ta ytterligare steg.

Coaching

Att få coaching innebär att vi har samtal där vi diskuterar saker som känns jobbigt i skrivprocessen. Du använder mig som ett bollplank att maila frågor och funderingar till.

Hur coachingen ska se ut för just dig är något vi kommer fram till gemensamt och utformar på det sätt som passar ditt mål bäst.

Jag är utbildad i samtalsmetodik för att möta människor i sorg, kris och förändring samt certifierad handledare i sorgbearbetning. Min bakgrund gör att jag är bra på att lyssna och känna in vad just du behöver i stunden.

Intervjuer

Jag är utbildad journalist vid Poppius Journalistskola och har intervjuat författare på min blogg under lång tid. Att möta människor och få dem att berätta sin historia är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Önskar du en säljande författarintervju, antingen som marknadsföring, eller som ett personporträtt till din hemsida – hör av dig.

Jag intervjuar även författare vid bokrelease eller andra event om så önskas.

 

Tina Danielsson
För skrivhjälp, maila: tina@bokformen.se
För recensioner och intervjuer, maila: brabocker@outlook.com

En del av Litterära Konsulter


Copyright 2018. Brabocker Bokformen.