Bokrecensioner/intervjuer

Jag recenserar böcker och intervjuar författare i min strävan efter att knyta kontakter och alltid vara uppdaterad inom bokvärlden.

Jag har haft många, fantastiska möten över åren. Nedan kan ni se ett litet axplock av alla duktiga författare jag mött och pratat med.

Författarintervjuer

Jag intervjuar författare under rubriken ”Bakom Boken”. Om du är nyfiken på mina intervjuer, kan du klicka på listan till vänster på sidan och läsa mer.

Genom att läsa mina intervjuer kan du se hur redan etablerade författare tänker gällande sin egen skrivprocess. Det finns inte en enda författare som är den andre lik! Alla har sitt eget sätt att skriva och lägga upp sitt arbete. Att få förmånen att träffa och prata med dessa kreativa människor är en stor ynnest och jag försöker på detta sätt dela med mig kunskapen till mina följare/kunder.

Bokrecensioner

Jag har recenserat böcker på Instagram under namnet ”Brabocker_books” sedan 2014.

Jag läser det mesta, men främst i genren drama, feelgood, romance, krim och thriller. Undantagsfall skräck, men nästan aldrig SciFi/fantasy eller barn-ungdomslitteratur. Vad gäller faktaböcker läser jag helst inom ämnet psykologi eller hälsa.

  •  
  • Om du vill att jag ska läsa och recensera din bok, går det bra att maila mig på: brabocker@outlook.com.
    Gör en kort presentation av dig själv och din bok.

  • Ibland blir jag tvungen att tacka nej, men jag läser så mycket som jag hinner. Observera att jag endast läser pappersböcker och inte e-böcker eller ljudböcker.

  • Är du nyfiken på mina recensioner hittar du dem på Instagram:
    “@Brabocker_books”
  • https://www.instagram.com/brabocker_books/